Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) zo 24 oktober 2021, 6:57

Probleempand illegale sigarettenfabriek en coronafeest in Hattem door brand verwoest

Laatst bijgewerkt: zondag 24 okt 2021 om 16:59 uur

HATTEM – Een grote brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag 24 oktober een bedrijfspand in Hattem grotendeels verwoest. De vlammen in het leegstaande pand zijn vermoedelijk aangestoken.

De brand ontstond iets voor middernacht. De brandweer schaalde al heel snel op naar grote brand, omdat de vlammen uit het dak sloegen. Brandweerkorpsen uit Zwolle, Wapenveld, Wezep, Oldebroek, Epe én Apeldoorn kwamen naar Hattem om de brand te bestrijden. Omwonenden kregen het advies ramen en deuren te sluiten. Na ongeveer anderhalf uur blussen had de brandweer de boel onder controle.

Het leegstaande bedrijfsgebouw aan de 1e Industrieweg is een bekend probleempand. In augustus vorig jaar vond er een illegaal coronafeest plaats. De politie maakte daar een einde aan.

In februari nam de politie in hetzelfde gebouw 2,8 miljoen sigaretten in beslag als onderdeel van een landelijke actie. In april woedde er bovendien ook al een brand.

112 Hattem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Hattem lees je in onze categorie 112 Nieuws Hattem. Alle 112 alarmeringen uit Hattem kan je live volgen via 112 meldingen Hattem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.