Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 31 januari 2022, 17:05

Ravage en twee gewonden na ernstig ongeval in Vaassen

Laatste update: 31 jan 2022 17:05 uur

VAASSEN – Twee auto’s zijn vanmiddag met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde op de Geerstraat, nabij de Weteringdijk, tussen Vaassen en Terwolde. De ravage is groot. Twee gewonden moesten door de forse klap mee naar het ziekenhuis. Ook een politieauto kwam er niet zonder kleerscheuren van af.

Het ongeluk gebeurde om vijf voor twee, op de Geerstraat bij Vaassen. De twee wagens kwamen met elkaar in botsing, toen de zwarte auto met aanhanger wilde afslaan naar een woonerf. De blauwe auto reed op de andere weghelft en kon de andere wagen niet meer ontwijken, met een flinke klap tot gevolg. Beide voertuigen zijn door de botsing gedraaid op de weg en ook de aanhanger is losgeschoten.

De schade is groot. Zo is een wiel door de klap afgebroken bij de blauwe wagen. De zwarte auto is in de zijkant geraakt. De betrokkenen zijn werden gecontroleerd in de ambulance. Twee personen zijn meegenomen naar het ziekenhuis in Apeldoorn.

Vanwege de afhandeling van het ongeval en sporenonderzoek door de politie is de Geerstraat (N792) de komende uren afgesloten voor al het verkeer.

Opvallend is dat de politieauto ter plekke ook wordt afgesleept. De wagen heeft tijdens de spoedrit naar het incident toe te hard over een drempel gereden. Hierdoor heeft de onderkant van de politieauto schade opgelopen.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons