Ravage na eenzijdig ongeval op de N344 bij Hoog Soeren
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 03 augustus 2022, 7:25

Ravage na eenzijdig ongeval op de N344 bij Hoog Soeren

Laatst bijgewerkt: woensdag 07:26 uur
HOOG SOEREN – Een ravage vanochtend op de N344 bij Hoog Soeren nadat een automobilist door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor, in de slip raakte en meerdere bomen ramde. De bestuurder kwam uiteindelijk tegen een dikke boom tot stilstand en raakte gewond.

Het ongeval gebeurde even voor half zes. De bestuurder reed vanaf Apeldoorn over de Amersfoortseweg richting Uddel toen het mis ging, de automobilist raakte de macht over het stuur kwijt, reed in de berm een boompje dwars doormidden en kwam uiteindelijk overdwars tegen een dikke boom tot stilstand. Door de klap was de kofferbak open geschoten en belandde de inhoud op de rijbaan.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht en behandeld waarna zij besloten het slachtoffer mee te nemen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en onderzoek.

Een deel van de N344 was gedurende de hulpverlening en bergingswerkzaamheden afgesloten. Dat zelfde geldt voor het fietspad. Door de harde botsing was de auto namelijk deels op het fietspad terecht gekomen.

Over de precieze toedracht van het ongeluk is niets bekend.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

Vandaag 05:28:51 Aanrijding letsel Echoput Hotel De N344 - Amersfoortseweg Hoog Soeren Politie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.