Redactie ongeval 0 reactie(s) za 21 januari 2023, 16:22

Ravage na ongeval met meerdere auto’s op de N302 bij Uddel; drie gewonden

UDDEL – Op de provinciale weg N302 bij Uddel zijn zaterdagmiddag meerdere auto’s met elkaar in botsing gekomen. Daarbij zijn drie mensen gewond geraakt. In één van de auto’s zaten twee jonge kinderen.

Het ongeval gebeurde volgens 112meldingen omstreeks 15.15 uur. Meerdere ambulances rukten uit voor de hulpverlening. Ook de brandweer kwam ter plaatse voor assistentie.

De kinderen zijn door medewerkers van de hulpdiensten uit de auto gehaald. Zij liepen geen verwondingen op en kregen elk een traumabeertje als troost.

Drie personen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De betrokken voertuigen zijn zodanig beschadigd dat een sleper deze moet afvoeren. De weg ligt bezaaid met wrakstukken en is voorlopig dicht voor het verkeer.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

15:15:30 21-01-23 P 1 BON-07 HV weg letsel N302 - Meervelderweg 123,0 Uddel 069291 062541 Brandweer Apeldoorn (Uddel) (Blusploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.