Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 23 december 2022, 9:32

Ravage op de A50 bij afrit Loenen na aanrijding tussen vrachtwagen en bestelbus

Laatst bijgewerkt: vrijdag 15:40 uur
LOENEN – Een kleine vrachtwagen is vrijdagochtend in botsing gekomen met een bestelbus op de A50 bij Loenen. Dit zorgt voor minstens zes kilometer file. Twee rijstroken in de richting van Arnhem zijn dicht in verband met de bergingswerkzaamheden.

De bestuurder van de bestelbus geeft aan dat zijn auto plotseling niet meer harder kon dan 10 kilometer per uur door motorproblemen. De bestuurder van de bestelbus week uit naar de vluchtstrook om naar de eerst volgende afrit te rijden. Op dat moment ziet de bestuurder van een naderende kleine vrachtwagen de bestelbus met gevaren lichten over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. Door de klap is de bestelbus zo’n meter kleiner geworden. De achterzijde is namelijk helemaal in elkaar gevouwen. De vrachtwagen is door het ongeluk gekanteld en blokkeert twee rijstroken.

De hulpdiensten rukten massaal naar het ongeval uit. De gealarmeerde brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders nagekeken maar geen van beiden raakten gewond. Volgens een agent mag dat van een wonder heten.

Deel dit artikel

Video

Locatie

112 Melding

07:04:04 23-12-22 Aanrijding letsel A50 Li 198,0 Beekbergen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.