Logo 112Apeldoorn

Ravage op de Ravenweg in Apeldoorn na frontale aanrijding
Redactie ongeval 1 reactie(s) wo 07 september 2022, 23:02

Ravage op de Ravenweg in Apeldoorn na frontale aanrijding

Laatst bijgewerkt: donderdag 00:03 uur
APELDOORN – Een flinke ravage woensdagavond op de Ravenweg in Apeldoorn zuid. Een bestuurder van een bestelbus kwam door een nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op zijn tegenligger. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

Het ongeluk vond rond 22.30 uur plaats ter hoogte van de Buizerdweg. De bestuurder van de bestelbus reed in de richting van de Marchantstraat toen hij op de verkeerde weghelft belandde en op zijn tegenligger botste.

De botsing was in de omgeving goed hoorbaar aldus meerdere omstanders die kwamen kijken naar wat er was gebeurd. Één van hen vertelde dat zij op bed lag en een harde doffe knal hoorde, niet veel later hoorde zij de sirenes waarna zij is gaan kijken.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer waren snel ter plaatse. De brandweerlieden hebben beide voertuigen veilig gesteld waarna zij retour konden richting de kazerne. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over beide bestuurders. De bestuurder van de auto had wat last van zijn benen, hiervoor is hij onderzocht in de ambulance maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder heeft van de bestuurder van de bestelbus een alcohol en drugstest afgenomen. Uit beide testen bleek dat hij niet onder invloed was. De politie heeft van beide bestuurders een verklaring opgenomen.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren blijft een raadsel. De bestelbus en de personenauto raakten fors beschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Locatie

112 Melding

22:38:19 07-09-22 P 1 BON-01 HV weg letsel Ravenweg Apeldoorn 069291 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder beroepsploeg)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.