Redactie ongeval 0 reactie(s) di 30 augustus 2022, 10:11

Scholier op fiets gewond na botsing met scooterrijder op fietspad in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: dinsdag 10:11 uur
APELDOORN – Een scholier is vanochtend gewond geraakt toen hij onderweg naar gym in botsing kwam met een scooterrijder op het fietspad langs de Laan van Maten in Apeldoorn. Het jongetje is overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis.

Rond 08.40 uur gebeurde het ongeluk tijdens het passeren. Door de botsing kwam de jonge scholier hard ten val en raakte gewond. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft hem ter plekke onderzocht en behandeld waarna zij hem hebben overgebracht naar het ziekenhuis.

De scooterrijder kwam met de schrik vrij. Zowel de fiets als scooter liepen enige schade op bij de botsing. Agenten hebben van beide partijen een verklaring opgenomen. De scooter kon na het afleggen van zijn verklaring weer gaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.