Redactie brand 0 reactie(s) za 14 mei 2022, 2:44

Schuur aan de Kayersdijk loopt forse schade op door brandende containers

Laatst bijgewerkt: zaterdag 02:44 uur
APELDOORN – Drie afval containers achter een schuur aan de Kayersdijk in Apeldoorn zijn vrijdagavond in brand geraakt, ook een schuurtje liep forse schade op door de brand.

Rond 22.30 werd de brand ontdekt door bewoners. Zij alarmeerde direct de brandweer. De brandweerlieden waren snel ter plaatse en hadden het vuur snel onder controle waardoor erger is voorkomen, althans de schuur is behouden gebleven. De drie containers zijn compleet verbrand. De schuur waar de containers tegen aanstonden, liep forse brandschade op. De schuur was van hout en vatte vlam.

De politie kwam ook ter plaatse en stelde direct een onderzoek in. Zo werden onder meer verklaringen opgenomen van buurtbewoners. Ook werd gevraagd of er mensen waren met camerabeelden, dit omdat de politie toch uit gaat van brandstichting.

De politie vraagt mensen dan ook, die camerabeelden hebben of iets verdachts hebben gezien rond 22.30 uur rondom de Kayersdijk; ter hoogte van het grasveld bij ROC Aventus, om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

De verwoeste containers zullen door het afvalverwerkingsbedrijf moeten worden vervangen. Ook zal de schuur grotendeels moeten worden vernieuwd.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.