Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 24 januari 2022, 6:51

Scooter total loss na aanrijding met wild zwijn in Loenen

LOENEN – Een scooterrijder is maandagochtend lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een wild zwijn op de Groenendaalseweg in Loenen.

Het ongeluk gebeurde rond 05.30 uur. De scooterrijder was onderweg naar het werk. Hij reed vanaf de Woeste Hoeve in de richting van Loenen toen het mis ging. Een wild zwijn stak plots de weg over, de scooterrijder kon het beest niet meer ontwijken en botste vol tegen het beest aan. De scooterrijder kwam hard ten val en liep onder andere schaafwonden en een pijnlijke knie op.

Het wilde zwijn bleef enkele minuten stil liggen op het wegdek waarna deze gestrompeld wegliep in de richting van het bosgebied weer.

Een toegesnelde hondengeleider van de politie bekommerde zich eerst over de scooterrijder, daarna is hij met zijn hond nog gaan zoeken naar het wilde zwijn.

Een wildbeheerder is in kennis gesteld en gaat later zoeken naar gewonde beest.

De scooter raakte total loss bij de aanrijding. De lichtgewonde scooterrijder is door familie opgehaald en naar de eerste hulp toe in het ziekenhuis.

112 Loenen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Loenen lees je in onze categorie 112 Nieuws Loenen. Alle 112 alarmeringen uit Loenen kan je live volgen via 112 meldingen Loenen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.