Redactie ongeval 1 reactie(s) ma 01 mei 2023, 20:29

Scooter vliegt in brand na aanrijding met auto in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 23:00 uur
APELDOORN – Een jongeman is maandagavond vlak voor acht uur op zijn scooter aangereden door een auto op de Eglantierlaan in Apeldoorn. De schrik was groot voor hem, maar het slachtoffer kwam er uiteindelijk redelijk ongeschonden vanaf. Dat geldt niet voor zijn voertuig: de scooter werd door een brand daarna volledig verwoest.

De aanrijding ontstond vermoedelijk door een voorrangsfout. De scooterrijder werd aangetikt en ging daardoor onderuit. Al snel daarna ging het voertuig in vlammen op. De vrijwilligers van de brandweerkazerne De Maten zagen per toeval een donkere rookwolk in de omgeving en gingen erop af. Zij verleenden eerste hulp aan de jongen en blusten de scooter op het asfalt. Het slachtoffer werd ook nog nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De scooter wordt geborgen. De Eglantierlaan in Apeldoorn was tijdelijk in beide richtingen afgesloten, de politie heeft van alle betrokkenen en diverse getuigen verklaringen opgenomen.

Deel dit artikel

112 Melding

19:52:09 01-05-23 Aanrijding letsel Eglantierlaan Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.