Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) do 07 september 2023, 15:58

Scooter volledig uitgebrand op de Kalmoesstraat in Apeldoorn

APELDOORN – Op de Kalmoesstraat in Apeldoorn is vanmiddag een scooter volledig uitgebrand. Bij aankomst van de brandweer stond de scooter al volledig in brand.

Bij de brand kwam de nodige rookontwikkeling vrij. De oorzaak van de brand onbekend maar de brandweer vermoedt een technisch mankement.

De scooter zal door de gemeente moeten worden weg gehaald. De brandweer heeft de accu verwijderd en deze in een bak met water geplaatst.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

13:29:55 07-09-23 P 1 BON-02 BR wegvervoer (scooter) Kalmoesstraat Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.