Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 18 september 2023, 20:09

Scooterrijder gaat onderuit en raakt gewond

APELDOORN – Een scooterrijder is maandagavond gewond geraakt nadat hij onderuit ging op de Gildenlaan in Apeldoorn. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde op het fietspad van de Gildenlaan ter hoogte van de Straatmakershoeve. De 112melding kwam iets voor 19:00 uur binnen bij de hulpdiensten.

De scooterrijder moest remmen, gleed daardoor op het natte wegdek onderuit en eindige met zijn scooter tegen een boom.

Nadat de man in de ambulance was nagekeken, werd besloten hem naar het ziekenhuis te brengen voor behandeling. De scooter raakte zwaar beschadigd.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

18:56:00 18-09-23 Aanrijding letsel Straatmakershoeve Gildenlaan Apeldoorn 575165 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.