Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 02 september 2023, 18:54

Scooterrijder gewond bij aanrijding met auto op de ‘ongelukkenlaan’ in Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de ‘ongelukkenlaan’ in Apeldoorn. Een jongeman raakte gewond aan zijn arm. Hij gaat op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor zes op de Landdrostlaan met Kanaal Zuid. De scooterrijder reed over het fietspad en werd door een afslaande automobilist over het hoofd gezien. De scooterrijder probeerde een ongeluk voorkomen maar botste desondanks tegen de auto. De jongeman raakte gewond aan zijn arm en is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna werd besloten dat de man op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis kon gaan. De man heeft van het ambulancepersoneel een mitella omgekregen.

De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen en geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

De Landdrostlaan is de laatste tijd wel vaker in het nieuws vanwege de vele ongelukken. Het gaat vaak mis doordat afslaand verkeer, het verkeer op het fietspad, waar fietsers van beide kanten over het fietspad rijden.

Zowel de scooter als auto liepen door het ongeluk schade op. De scooter is door agenten in een politiebusje geladen. De scooter is door de agenten thuis gebracht.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

17:48:56 02-09-23 Aanrijding letsel Landdrostlaan Apeldoorn 530567 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.