Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 26 januari 2022, 4:13

Scooterrijder gewond na valpartij op fietspad langs de Zutphensestraat

Laatst bijgewerkt: woensdag 04:13 uur
APELDOORN – Een scooterrijder afgelopen nacht onderuit gegaan op het fietspad langs de Zutphensestraat in Apeldoorn. De scooterrijder raakte hierbij gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De eenzijdige aanrijding vond rond 00.15 uur plaats. Drie politiewagens en een ambulance spoedde zich richting de ongevalslocatie. Bij aankomst troffen de hulpdiensten de gewonde man aan naast zijn scooter. De man bleek veel pijn te hebben in zijn onderbeen/enkel. Vermoedelijk door een breukje. Dit zal in het ziekenhuis verder onderzocht en behandeld worden.

Agenten ter plaatse deelde de man mee dat er in het ziekenhuis een arts wat bloed van de man gaat afnemen voor onderzoek. Het vermoeden bestaat namelijk dat de man teveel alcohol op heeft. Omdat de man niet mee kon naar het politiebureau, wordt er door een GGD arts bloed afgenomen.

De scooter van de man wordt op een later moment opgehaald.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.