Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 20 februari 2022, 4:05

Scooterrijder naar het ziekenhuis na aanrijding met auto op kruising in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 04:05 uur
APELDOORN – Bij een botsing tussen een personenauto en een scooterrijder op de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn is zaterdagavond een gewonde gevallen. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde iets na 22.00 uur op de kruising Kalverstraat met de Prins Willem-Alexanderlaan. De personenauto kwam vanaf de Kalverstraat en reed al halverwege de kruising toen de scooterrijder die over de Prins Willem-Alexanderlaan reed, tegen de zijkant van de auto botste aan de achterzijde.

De scooterrijder raakte bij de botsing gewond. Hulpdiensten rukte met spoed uit en waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en onderzocht door het ambulancepersoneel waarna hij met onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Op het moment van de aanrijding deden de verkeerslichten die op de kruising staan het niet. Zowel de scooter als auto hebben wat schade opgelopen bij de aanrijding.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.