Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 04 mei 2023, 17:37

Scooterrijder naar het ziekenhuis na botsing met auto op de Zutphensestraat

APELDOORN – Op de Zutphensestraat (N345) in Apeldoorn heeft ter hoogte van de Laan van Erica een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijdster en een auto. De scooterrijdster raakte bij het ongeluk gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur ter hoogte van de verkeerslichten bij het woonboulevard. De scooterrijdster kwam vanaf de kant van het woonboulevard en wilde de Zutphensestraat oversteken. Door een nog onbekende oorzaak kwam zij in botsing met de auto. Door de harde klap raakte zij gewond. Toegesneld ambulancepersoneel heeft haar onderzocht en behandeld waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was de Zutphensestraat in de richting van het centrum enige tijd afgesloten. Dit zorgde voor enige verkeershinder.

Zowel de scooter als auto liepen forse schade op. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Agenten hebben van zowel de betrokkenen als getuigen een verklaring opgenomen.

De weg werd rond 17.00 uur weer vrij gegeven.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

16:26:51 04-05-23 Aanrijding letsel N345 - Zutphensestraat Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.