Redactie ongeval 0 reactie(s) do 16 februari 2023, 15:33

Scooterrijder naar het ziekenhuis na botsing met tractor in Lieren

LIEREN – Een scooterrijder in Lieren is donderdagochtend in botsing kwam met een tractor. De man raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur op de kruising Kanaal Zuid met De Welvaart in Lieren. Ter hoogte van de Scherpenbergerbrug. De tractor bestuurder zag de scooterrijder, die vanaf rechts kwam, over het hoofd waarna de scooterrijder tegen een grote tractorband aan botste. De klap is enorm geweest. Het voor frame van de scooter is compleet verwoest. De weg ligt bezaaid met brokstukken.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de scooterrijder. Hij werd na onderzoek en behandeling ter plekke, overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen lijken op het eerste gezicht mee te vallen en dat mag van een wonder heten gezien de klap.

Agenten hebben van de tractor bestuurder een verklaring opgenomen. De weg was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten maar is inmiddels weer vrijgegeven.

De zwaar beschadigde scooter wordt door de politie meegenomen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

11:44:04 16-02-23 Aanrijding letsel Scherpenbergerbrug Lieren Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.