Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 20 september 2023, 15:34

Scooterrijdster gewond bij botsing met aanhangwagen

APELDOORN – Een scooterrijdster is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Marchantstraat in Apeldoorn. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur ter hoogte van de 1e Wormenseweg. De scooterrijdster merkte te laat op dat haar voorganger met aanhanger afremde met een harde botsing tot gevolg. De vrouw kwam hard op het asfalt terecht en raakte gewond.

Toegesneld ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde vrouw. Zij is in een vacuüm matras gelegd en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

Gedurende de afhandeling van het incident was de Marchantstraat in de richting van de Kayersdijk afgesloten. Agenten leidde het verkeer om.

De scooter raakte door het ongeluk zwaar beschadigd. Agenten hebben van getuigen en van de betrokkenen een verklaring opgenomen.

Inmiddels is de weg weer vrij.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

14:01:38 20-09-23 Aanrijding letsel Marchantstraat Apeldoorn 579360 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.