Scooterrijdster tijdens het oversteken aangereden door auto
Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 31 juli 2022, 17:31

Scooterrijdster tijdens het oversteken aangereden door auto

Laatst bijgewerkt: zondag 17:32 uur
APELDOORN – Op de kruising Europaweg met de Jachtlaan in Apeldoorn is zondagmiddag een ongeluk gebeurd. Een scooterrijdster werd daar tijdens het oversteken geschept door een automobiliste. De scooterrijdster raakte daarbij gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur. De scooterrijdster kwam terecht op de vluchtheuvel. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de vrouw gestabiliseerd en in een vacuüm matras gelegd. Daarna werd zij overgebracht per ambulance naar het Gelre ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was een deel van de kruising enige tijd afgesloten. Zowel de auto als scooter liepen bij het ongeluk enige schade op. De automobiliste kon na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen. De scooter is door de politie meegenomen naar het politiebureau.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

Vandaag 16:16:32 Aanrijding letsel Europaweg Jachtlaan Apeldoorn Politie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.