Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) zo 16 juli 2023, 5:09

Sexclub in Beekbergen verwoest door grote uitslaande brand

BEEKBERGEN – In Sexclub de Villa aan Arnhemseweg bij Beekbergen is zaterdagnacht een uitslaande brand uitgebroken. Niemand raakte bij de brand gewond. 

Rond 00.30 uur zag een voorbijganger vlammen uit het pand komen en belde direct 112. De brandweer schaalde snel op naar het sein ‘grote brand’. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit meerdere ramen van het pand. De brandweerlieden konden ondanks hun snelle inzet niet voorkomen dat het pand verloren zou gaan. De vlammen waren immers zo hevig dat het vuur zelfs blauw was door de warmte. 

De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen, waterwagens en een hoogwerker ter plaatse. Bij de brand, die inmiddels onder controle is komt veel rook. Deze trekt over het Gelderse dorp, ten zuiden van Apeldoorn. 

Ondanks dat het vuur onder controle is slaan de vlammen nog geregeld uit het dak. Ook laait het vuur zo nu en dan weer op. 

De Arnhemseweg is volledig afgesloten tussen Beekbergen en de A50. De brandweer is nog lange tijd bezig met nablus werkzaamheden. Het pand zal volledig tegen de vlakte gaan. De brandweer schat nog tot halverwege de ochtend bezig te zijn met nablussen. 

De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten aldus de politie. De reden hiervan is dat bij aankomst van de brandweer, er brand woedde op twee verschillende plekken in het pand. Dit maakt het dat er sprake is van ‘verdachte omstandigheden’ aldus de politie. 

112 Beekbergen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Beekbergen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beekbergen. Alle 112 alarmeringen uit Beekbergen kan je live volgen via 112 meldingen Beekbergen.

Video

Locatie

112 Melding

01:16:14 16-07-23 P 2 BON-06 (Grote BR) BR bijeenkomst Club De Villa N788 - Arnhemseweg Beekbergen 066785 066781 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.