Logo 112Apeldoorn

Redactie overval 0 reactie(s) wo 30 november 2022, 7:54

Shell tankstation overvallen, dader gaat er op scooter vandoor

APELDOORN – Het Shell tankstation aan de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn is woensdagochtend in alle vroegte overvallen. Niemand raakte bij de overval gewond.

Rond 06.45 uur stapte een in het zwart geklede, getinte man het tankstation binnen. Hij bedreigde de pompmedewerker en ging er vervolgens op een zwarte scooter met windscherm en afgeplakte lampen er vandoor. Of hij iets heeft buit gemaakt bij de overval is nog onduidelijk.

Het tankstation is afgezet met linten en zal de komende tijd afgesloten blijven in verband onderzoek. In de omgeving van de benzinepomp zijn veel politiewagens aan het rond rijden op zoek naar de overvaller.

In eerste instantie werden de politiewagens naar de Shellpomp aan Kanaal Noord gestuurd. De melder had namelijk doorgeven in alle haast dat de Shell pomp daar zou zijn overvallen maar dat bleek al snel de verkeerde locatie te zijn.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.