Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 15 november 2023, 16:43

Spiegelglad door olie op wegdek Adelaarslaan, vrouw (43) naar ziekenhuis na val

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17 nov 2023 om 19:56 uur

APELDOORN – Woensdagmorgen is een 43-jarige vrouw is met fiets hard onderuit gegaan op de Adelaarslaan in Apeldoorn. Ter hoogte van winkelcentrum Hart van Zuid lag er olie op het wegdek.

De 112melding kwam om 09:03 uur binnen bij de hulpdiensten. Meerdere politiewagens en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich over de gewonde vrouw ontfermd waarna zij met een verwonding aan onder meer haar hoofd per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie laat ter plekke weten dat de vrouw door olie, wat zichtbaar op het wegdek ligt, de oorzaak is van de valpartij. Volgens de aanwezige agenten zouden meerdere mensen al onderuit zijn gegaan en heeft deze mevrouw dubbel pech dat zij verkeerd terecht kwam.

De gemeente is inmiddels ter plaatse met een reinigingswagen op de olie laag te verwijderen. Het zou gaan om een olie spoor van ongeveer 100 meter lang, die precies voor het winkelcentrum langs loopt.

Meer 112 Apeldoorn

Live alarmeringen van de hulpdiensten in de regio Apeldoorn vind je op P2000 Apeldoorn. Meer artikelen over de inzet van de hulpdiensten lees je in onze sectie 112 Nieuws Apeldoorn.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

09:03:53 15-11-23 Aanrijding letsel Kruidvat Adelaarslaan Apeldoorn 721764 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.