Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) vr 20 januari 2023, 19:38

Sportlocatie aan de Laan van Westenenk ontruimd vanwege gaslucht; dames in de kou

APELDOORN – Een sportlocatie aan de Laan van Westenenk in Apeldoorn is vanavond enige tijd ontruimd geweest vanwege een gaslucht. Zo’n 15 a 20 dames die aan het sporten waren moesten het pand verlaten en in de koud wachten tot sein veilig werd gegeven.

Rond 18.45 uur kreeg de brandweer de melding binnen waarna zij met spoed ter plaatse kwamen. De brandweer heeft een onderzoek ingesteld en metingen verricht en kwam na ongeveer een half uur tot de conclusie dat er geen sprake was van een gaslek. Vermoedelijk is er een vreemde lucht uit het riool gekomen wat de geur heeft veroorzaakt.

De dames konden het sporten na ongeveer 40 minuten weer hervatten.

112 Melding

18:49:50 20-01-23 P 1 BON-07 Stank/hind. lucht (gaslucht) (binnen) Laan van Westenenk Apeldoorn 062741 Brandweer Apeldoorn (Ugchelen) (Blusploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.