Redactie misdaad 0 reactie(s) do 12 januari 2023, 6:24

Steekwapens en drugs aangetroffen na woninginval in Apeldoorn: drietal opgepakt

Laatst bijgewerkt: donderdag 15:27 uur
APELDOORN – Bij een inval in een appartement aan Kanaal Noord in Apeldoorn, heeft de politie meerdere steekwapens aangetroffen, ook werd er pepperspray en soft – harddrugs gevonden. In het appartement waren drie mensen aanwezig, zij zijn alle drie aangehouden.

De inval vond gisteravond rond 20.15 uur plaats. Agenten betraden het appartement op de vierde etage van het complex en gingen op onderzoek uit. In het appartement vonden de agenten de wapens en de drugs. Alles werd in beslag genomen en de drie aanwezige, de bewoner, een 22 jarige man uit Apeldoorn en een 27 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats werden aangehouden.

Politie woordvoerder Sven Strijbosch laat weten dat de agenten het appartement op het oog handen vanwege een lopend onderzoek. Het onderzoek naar exacte middelen en hoeveelheid loopt nog. Ook worden de rollen van de aangehouden mannen onderzocht. Strijbosch laat weten dat het drietal nog vast zit.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.