Redactie sport 0 reactie(s) wo 06 april 2022, 7:04

Succesvol wedden op sport: een sport op zich

Wedden op sport is door de jaren heen steeds populairder geworden. Niet alleen sinds de legalisatie van het online gokken, maar ook ruim vóór die tijd. Hierbij werd met name Toto ingezet. Dit was één van de populairste en bovendien eerste gelegaliseerde bookmaker in Nederland voor het wedden op voetbal. Sinds de legalisatie van 1 oktober 2021 is het aanbod echter een stuk toegenomen. Goed nieuws voor de gokkers onder ons, want hierdoor zijn de kansen ook veel groter geworden. Met internationale bookmakers kun je zowel op grote clubs wereldwijd gokken of een klein wedje leggen op een minder bekende club in een afgelegen land. Dat maakt het wedden op sport tegenwoordig zo interessant. 

Het is niet gek dat de populariteit voor gokken enorm is toegenomen sinds de legalisatie. Wedden (zeker op sport) heeft altijd al een aantrekkingskracht gehad op mensen. Zeker nu het mag en het aanbod een stuk groter is geworden. Toch is succesvol wedden op sport niet zo gemakkelijk als het lijkt. Sterker nog: ervaringsdeskundigen noemen het al een sport op zich. Hieronder enkele tips waarmee iedere beginner uit de voeten kan. 

Beschouw het als een hobby 
Laat het wedden op sportwedstrijden niet je leven beïnvloeden. Het is prima om fanatiek te zijn, maar wees niet té fanatiek. Heb je het idee dat je niet meer zonder kan of veel te veel geld uitgeeft aan jouw weddenschappen? Geld wat je eigenlijk niet kunt misen? Zoek dan tijdig hulp. Wedden op sport is een hobby. Iets om sportkijken nóg meer dimensie te geven. Het moet dan ook leuk blijven. Geef dus nooit geld uit wat je niet hebt of leg eventueel een wedje zonder het inzetten van echt geld. Op die manier verhoog je de spanning tijdens de wedstrijd, maar blijft het wel leuk. 

Volg alle ontwikkelingen op de voet 
Het is moeilijk om een goede voorspelling te doen als je niet weet wat de verschillende clubs de afgelopen weken hebben gedaan. Soms lijkt een club op papier een stuk sterker, maar kun je door hun spelgedrag van de afgelopen weken al inschatten dat ze mogelijk slechter zullen presteren. Bijvoorbeeld door de uitval van een sterspeler of verschillende blessures en zieken. Bekijk eventueel ook de historie van de ploegen die tegen elkaar moeten strijden. Hebben ze elkaar al eens eerder gezien? Hoe ging dat? 

Live wedden 
Bij veel bookmakers is het tegenwoordig mogelijk om live te wedden. Hierbij kan je wedden totdat het eindsignaal klinkt. Dat heeft veel voordelen. Je vergroot er je winkansen aanzienlijk mee. Doordat je tijdens de wedstrijd kunt blijven wedden, is het veel gemakkelijker te voorspellen hoe de wedstrijd gaat verlopen. Je kunt onverwachte gebeurtenissen immers direct meenemen in je besluit. 

Volg de voetbalvoorspellingen van de bookmakers 
Wedden op voetbal? Maak dan gebruik van de voetbalvoorspellingen die iedere week worden gepresenteerd door de bookmakers. Op basis van hun eigen expertise en hetgeen wat hun spelers zeggen, geven zij aan wie de grootste kans heeft om het spel te winnen. 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons