Logo 112Apeldoorn

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) wo 26 april 2023, 15:57

Tijdelijk cameratoezicht in de binnenstad tijdens Prinsennacht en Koningsdag

APELDOORN – De gemeente heeft het bestaande cameratoezicht in de binnenstad op Prinsennacht en Koningsdag uitgebreid. Met onder andere extra cameratoezicht wil de gemeente voorkomen dat het te druk wordt in de binnenstad.

Vorig jaar werden Prinsennacht en Koningsdag druk bezocht. Naar schatting bezochten 100.000 bezoekers Prinsennacht en Koningsdag. Op bepaalde punten in de binnenstad werd deze drukte door het publiek als onprettig ervaren. Met de extra camera’s op de Hoofdstraat, Deventerstraat, Nieuwstraat, Asselsestraat en het Leienplein kunnen politie en gemeente de bezoekersstromen in de binnenstad beter volgen en waar nodig aanvullende maatregelen nemen om beide evenementen veilig en feestelijk te laten verlopen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.