Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 17 maart 2023, 14:47

Twee fietsers met elkaar in botsing op de 2e Wormenseweg in Apeldoorn

APELDOORN – Twee fietsers zijn vrijdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de 2e Wormenseweg in Apeldoorn. Eén van de twee, een vrouw, raakte gewond aan haar been. Zij is door een bekende opgehaald en op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gereden.

Het ongeluk gebeurde even na half een nadat tijdens het inhalen de fietsers met elkaar in botsing kwamen. Een van de fietsers haalde de andere in terwijl deze wilde afslaan. Een van de twee kwam hard ten val en raakte gewond aan haar knie. Zij is door toegesneld ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld. De vrouw gaat in overleg met de ambulanceverpleegkundige op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis. Daar zal haar knie verder onderzocht worden. De andere fietser kwam met de schrik vrij.

De 2e Wormenseweg, een drukke fietsroute voor studenten en treinreizigers, was enige tijd afgesloten.

112 Melding

12:49:28 17-03-23 Aanrijding letsel Car Service Apeldoorn 2e Wormenseweg Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.