Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 2 reactie(s) do 16 februari 2023, 17:36

Twee fietssters aangereden door auto op de Astaweg in Wenum Wiesel

WENUM WIESEL – Op de Astaweg in Wenum Wiesel zijn twee fietssters aangereden door een automobilist. Eén van hen is bij de aanrijding gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de Astaweg ter hoogte van oversteekplaats voor fietsers (het fietspad tussen Apeldoorn en Vaassen). De twee fietssters reden vanaf Apeldoorn in de richting van Vaassen toen het mis ging. Tijdens het oversteken van de Astaweg zagen zij een automobilist over het hoofd waarna zij werden aangereden.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de twee fietssters. Zij zijn ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel. Een van hen had wat last van haar been maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere fietsster daarin tegen moest voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis.

De twee fietsen en de auto liepen enige schade op door de aanrijding.

De Astaweg werd vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Wenum Wiesel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wenum Wiesel lees je in onze categorie 112 Nieuws Wenum Wiesel. Alle 112 alarmeringen uit Wenum Wiesel kan je live volgen via 112 meldingen Wenum Wiesel.

112 Melding

16:44:47 16-02-23 Aanrijding letsel Astaweg Wenum Wiesel Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.