Redactie ongeval 0 reactie(s) do 16 maart 2023, 17:54

Twee gewonden bij ongeval in Beekbergen; verkeer staat muurvast

BEEKBERGEN – Twee personen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een kop-staart botsing op de Beekbergerweg (N786) tussen Beekbergen en Loenen. De twee gewonden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na 16.00 uur nadat automobilisten moesten afremmen voor afslaand verkeer dat de Hoge Bergweg in wilde rijden. De bestuurster van de witte Twingo stond stil en de automobilist achter haar remde af. De bestuurder van een bakwagen merkte dit te laat op en botste vol op zijn voorganger die vervolgens door schoot. De hulpdiensten waaronder drie ambulances en de brandweer werden opgeroepen. Het laatstgenoemde hoefde niet in actie te komen.

De bestuurster van de witte Twingo is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een inzittende van de blauwe Ford wordt per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De schade aan alle drie de betrokken voertuigen is groot. Een berger komt ter plaatse om deze af te slepen. Vanwege het ongeluk is een deel van de N786 afgesloten. Het verkeer tussen Beekbergen en Loenen staat muur vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.