Redactie ongeval 0 reactie(s) do 09 februari 2023, 10:36

Twee gewonden bij ongeval op de N345 bij Apeldoorn, traumaheli geland

APELDOORN – Op de Zutphensestraat (N345) bij Apeldoorn heeft een zwaar ongeluk plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een bakwagen. Hierbij zijn twee gewonden gevallen.

Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur op de Zutphensestraat met de afrit van A1 bij voorst. De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter. Laatst genoemde landde vlak naast het ongeluk om medische assistentie te verlenen.

Beide bestuurders raakte bij de aanrijding gewond. Zij zijn door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld. De chauffeur van de bakwagen is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde volgens de politie door een voorrangsfout. De chauffeur van de bakwagen, reed vanaf de afrit van de A1 de Zutphensestraat op maar zag daarbij de vrachtwagen over het hoofd. De bakwagen werd vervolgens vol in de flank geraakt waarna deze op zijn zijkant tot stilstand kwam.

De Zutphensestraat (N345) is vanaf Apeldoorn in de richting van Zutphen volledig afgesloten. Ook de Afrit van de A1 bij Voorst is afgesloten. De zwaar beschadigde voertuigen moeten door een berger worden afgesleept.


Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

112 Melding

08:47:06 09-02-23 A1 HV weg letsel (DIA) Toerit A1 Re - Voorst 21 Apeldoorn 20322 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.