Redactie ongeval 0 reactie(s) di 27 december 2022, 19:27

Twee gewonden bij ongeval op Kanaal Zuid tussen Apeldoorn en Eerbeek

Laatst bijgewerkt: dinsdag 19:27 uur
LOENEN – Op het Kanaal Zuid tussen Apeldoorn en Eerbeek is tegen het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd waarbij twee auto’s hard tegen elkaar zijn gebotst. Beide bestuurders raakten daarbij gewond.

Het gebeurde allemaal op de kruising met de Voorsterweg in Loenen en de klap moet enorm geweest zijn. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd door de klap. Eén van de auto’s belandde zelfs half in het kanaal. Een bestuurder raakte slechts lichtgewond en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De andere bestuurder was er ernstiger aan toe en werd per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Voor het ongeval werden meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De zwaarbeschadigde auto’s werden door een berger afgesleept. Gedurende de hulpverlening ondervond het verkeer forse hinder.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

17:22:44 27-12-22 Aanrijding letsel Kanaal Zuid Voorsterweg Loenen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.