Redactie overig 0 reactie(s) zo 18 december 2022, 20:17

Ugchelseweg in Apeldoorn veranderd in ijsbaan na leidingbreuk

Laatst bijgewerkt: zondag 20:19 uur
APELDOORN – Op de Ugchelseweg in Apeldoorn is er een waterleiding gesprongen, hierdoor is de straat blank komen te staan en een sinkhol van zo’n 2 meter lang en 1.5 meter diep.

Rond 19.15 uur werd de waterleidingbreuk ontdekt. Medewerkers van de gemeente sloten direct de Ugchelseweg af omdat de weg blank stond en inmiddels was veranderd in een ijsbaan. De weg is spekglad.

Vitens, die gaat over de waterleidingen, is ter plaatse gekomen voor herstel werkzaamheden. De druk is inmiddels van de leiding af. Er wordt momenteel had gewerkt om de leiding te herstellen. Zeker 30 tal bewoners zit zonder water.

Hoelang de weg dicht blijft is niet bekend. Zodra de weg weer open gaat zal deze direct door de gemeente worden gestrooid.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.