Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) zo 12 maart 2023, 6:34

Uitslaande brand in bijgebouw van ‘s-Heerenloo in Apeldoorn, brandhaard moeilijk te bereiken

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag is een grote brand uitgebroken in een bijgebouw van ‘s-Heerenloo aan de Laan van Groot Schuylenburg in Apeldoorn. De eerste 112 melding kwam om 03:28 uur binnen bij de hulpdiensten.

Het betreft een vrijstaand pand in aanbouw. In het pand waren geen mensen aanwezig.

De brand is op de begane grond en eerste verdieping. De brandweerlieden hebben moeite om bij de brand te komen omdat in het pand in aanbouw de trap nog ontbreekt. De hoogwerker kan zich in verband met de bomen moeilijk opstellen.

Met het hulpverleningsvoertuig werd een soort van verhoging gemaakt waardoor de brandweerlieden veilig op de 1e verdieping wat breekwerk kunnen verrichten om te kunnen blussen.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

03:28:02 12-03-23 P 1 BON-06 BR gerucht Laan van Groot Schuylenburg Apeldoorn 063231 Brandweer Apeldoorn (de Maten) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.