Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) wo 15 november 2023, 17:46

Veel rook bij brand op dak van bedrijf in Vaassen

VAASSEN – In een bedrijfspand aan de Aalbosweg in Vaassen is woensdagmiddag een forse brand uitgebroken in een machine op het dak. De brandweer is met veel voertuigen ter plaatse.

Rond 16.35 uur kreeg de meldkamer brandweer meerdere 112 meldingen binnen over een “uitslaande” brand op het dak van Color Tech BV. Meerdere blusvoertuigen, een hoogwerker en ondersteunend materieel kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden.

De brandweerlieden troffen bij aankomst een machine aan waar forse rookontwikkeling uit kwam. De brandweerlieden hadden het vuur redelijk snel onder controle. Mede dankzij de inzet van de hoogwerker.

Het pand werd ontruimd. De medewerkers van het bedrijf werden buiten opgevangen.

De Aalbosweg, gelegen op het industrieterrein werd afgesloten zodat de brandweer genoeg werkruimte had.

Over een eventuele oorzaak is nog niets bekend. Niemand raakte bij de brand gewond.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.