Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) za 17 juni 2023, 8:39

Veel rook bij grote brand in hooischuur Hall

HALL – Bij een boerderij aan de Langedijk in Hall (Gemeente Brummen), is zaterdagochtend een grote brand uitgebroken in een hooischuur. Daarbij komt veel rook vrij wat in de wijde omtrek is te zien. 

Rond 06.30 uur brak de brand uit. De brandweer schaalde vrij snel op naar grote brand. De schuur lag vol met hooi. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur van binnen al volledig in brand. De brandweerlieden hadden het vuur na enige tijd onder controle. Met behulp van een kraan werd het hooi uit de schuur gehaald waarna de brandweerlieden dit konden blussen. 

De brandweer is met drie blusvoertuigen, een hoogwerker en ondersteunend materieel, denk aan waterwagens voor voldoende bluswater, ter plaatse. 

De oorzaak van de brand is niet bekend. De Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland meldt via Twitter dat de rookontwikkeling richting Zutphen trekt. Omwonenden wordt geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden als er rookoverlast wordt ervaren.

Bij de brand raakte niemand gewond.

112 Hall

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Hall lees je in onze categorie 112 Nieuws Hall. Alle 112 alarmeringen uit Hall kan je live volgen via 112 meldingen Hall.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.