Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 12 december 2022, 19:18

Veel schade bij een ongeluk op de Zwolseweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 23:21 uur
APELDOORN – Veel schade bij een ongeluk op de Zwolseweg in Apeldoorn maandagavond. Twee voertuigen raakten fors beschadigd, gewonden vielen er wonder boven wonder niet.

Rond 18.00 uur ging het mis op de kruising Zwolseweg met de Koningstraat. De inzittenden van een witte BMW wilden vanaf de Zwolseweg de Koningstraat inrijden en gaven daarbij geen voorrang aan een automobilist die vanaf tegenovergestelde richting kwam met een frontale botsing tot gevolg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft meerdere mensen nagekeken maar van letsel bleek geen sprake.

De inzittenden van de witte BMW verklaarden dat zij als burgerhulpverleners hadden gereageerd op een reanimatie oproep enkele straten verderop. Hoe het met het slachtoffer van de reanimatie is afgelopen is niet bekend.

De twee auto’s die bij de aanrijding betrokken waren, raakten fors beschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.