Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 23 maart 2023, 18:53

Veel schade en één gewonde bij aanrijding op de Eperweg in Epe

EPE – Op de Eperweg in Epe heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Daarbij raakte de bestuurder van de grijze auto gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur ter hoogte van de Brakerweg. Door een nog onbekende oorzaak werd de zilverkleurige auto vol in de flank geraakt. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de bestuurders. De bestuurder van de grijze auto, raakte bij het ongeluk gewond. Hij werd nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel en ging op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

Agenten hebben van beide bestuurders een verklaring opgenomen. Beide auto’s liepen door de botsing forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept.

Vanwege het ongeluk was een deel van de kruising afgesloten. Hierdoor ondervond het verkeer enige verkeershinder.

112 Epe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Epe lees je in onze categorie 112 Nieuws Epe. Alle 112 alarmeringen uit Epe kan je live volgen via 112 meldingen Epe.

Locatie

112 Melding

18:00:03 23-03-23 Aanrijding letsel Eperweg Brakerweg Epe Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.