Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 21 april 2023, 9:02

Veel schade maar geen gewonden bij aanrijding in Beekbergen

BEEKBERGEN – Bij een harde botsing op de (N786) Loenenseweg bij Beekbergen zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde vrijdagochtend rond 08.00 uur op de Loenenseweg ter hoogte van de Reeënbergweg. De Volkswagen Golf komt vanaf de Reeënbergweg en komt door een nog onbekende oorzaak in botsing met een Audi die vanaf Beekbergen in de richting van Loenen reed. De Audi verzond direct een zogeheten Ecall melding. Dit betekent dat de auto direct de meldkamer belt na een ongeluk.

De hulpdiensten rukten vervolgens met spoed uit en waren snel ter plaatse. Bij aankomst troffen zij beide bestuurders, twee mannen, al naast het voertuig aan. Zij zijn beiden nagekeken door het ambulancepersoneel maar hebben, op wat spierpijn na, geen letsel opgelopen aan het ongeluk en dat mag gezien de klap een wonder heten.

Beide voertuigen moeten door een berger worden afgesleept. Door het ongeluk is een deel van de N786 afgesloten tussen Beekbergen en Loenen, hierdoor is er aan beide kanten van het ongeluk een forse file ontstaan. Agenten leiden het verkeer om en om langs het ongeluk.

Deel dit artikel

112 Melding

07:52:35 21-04-23 Aanrijding letsel N786 - Loenenseweg 3,7 Beekbergen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.