Veel verkeershinder op de Amersfoortseweg na kop-staart aanrijding
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 05 augustus 2022, 12:43

Veel verkeershinder op de Amersfoortseweg na kop-staart aanrijding

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:48 uur
APELDOORN – Op de Amersfoortseweg ter hoogte van de rotonde met de JC Wilslaan in Apeldoorn heeft vrijdagochtend een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen een personenbusje en een personenauto. Hierbij raakte een persoon gewond, deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor 11.00 uur doordat het personenbusje moest remmen. De achterop komende automobilist merkte dit te laat op met een botsing als gevolg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. Een van hen raakte bij de aanrijding gewond en moest voor verdere behandeling en onderzoek worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk ondervond het verkeer behoorlijk wat hinder. Vooral mensen die vanaf Uddel richting Apeldoorn reden konden rekening houden met het feit dat ze in de file terecht kwamen. In de file stonden vooral gezinnen die onderweg waren naar de Julianatoren die een paar honderd meter verderop zit.

De politie heeft het verkeer langs het ongeluk heen geleid. De personenauto moet door een berger worden afgesleept.

Deel dit artikel

112 Melding

0830211 10:53:51 05-08-22 Aanrijding letsel N344 - Amersfoortseweg Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.