Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) vr 09 juni 2023, 21:32

Verdachte aangehouden op de braderie na winkeldiefstal

APELDOORN – Vier politiewagens kwamen vanavond met spoed naar de braderie bij winkelcentrum Hart van Zuid in Apeldoorn. Een man had bij twee winkels een diefstal gepleegd en liep op het plein, waarop dat moment een braderie gaande was. De man kon worden aangehouden en werd overgebracht naar het politiebureau.

Rond 19.30 uur kreeg de politie een melding van twee winkels dat er bij hen een diefstal was gepleegd. De verdachte, een kale man met een wit t-shirt ging er vervolgens vandoor. Vier politiewagens spoedden zich richting het winkelcentrum. Op dat winkelcentrum is op dit moment een braderie gaande. De inzet van de politie bleef dan ook niet om opgemerkt en trok veel bekijks.

De politie trof de verdachte aan midden op het plein van het winkelcentrum. Bij de man troffen agenten goederen aan die van diefstal afkomstig waren. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier zal hij in ieder geval de nacht door moeten brengen.

De recherche gaat de man verhoren en doet onderzoek naar de diefstallen. Inmiddels is de rust weer wedergekeerd op het winkelcentrum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.