Logo 112Apeldoorn

Verdieping woonzorgcentrum ontruimd na brand in appartement
Redactie brand 0 reactie(s) za 16 juli 2022, 16:03

Verdieping woonzorgcentrum ontruimd na brand in appartement

APELDOORN – Bij woonzorgcentrum de Sainte Marie aan de Arnhemseweg in Apeldoorn heeft zaterdagochtend rond 10.20 uur een brandje gewoed op de derde etage. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar het vuur bleek al door de verplegers te zijn geblust. Wel hing er wat rook op de verdieping waarop werd besloten deze te gaan ontruimen. De brandweer heeft de BHV hierbij geholpen. In het complex wonen voornamelijk ouderen. De brandweer is momenteel druk aan het ventileren en het uitvoeren van metingen om te kijken of er geen koolmonoxide hangt in de appartementen.

De brandweer kwam ter plaatse met een blusvoertuig en een hoogwerker. De hoogwerker kwam ter plekke om een overdruk ventilator te leveren.

Volgens de brandweer zijn er bij de brand geen gevaarlijke stoffen verder vrijgekomen. Het brandje woedde in een kamer van een appartement. Er is niemand gewond geraakt. De hal en de appartementen zijn geventileerd en inmiddels weer vrijgegeven. De verpleging neemt de zorg verder op zich, ook met betrekking tot de schade die is ontstaan door het brandje.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.