Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) di 28 september 2021, 15:56

Vergeten pannetje in seniorenwoning aan de Adelaarslaan zorgt voor flinke rookontwikkeling

Laatst bijgewerkt: dinsdag 15:56 uur
APELDOORN – In een seniorenwoning aan de Adelaarslaan in Apeldoorn hing dinsdagmiddag aardig wat rook en een sterke brandlucht. Oorzaak daarvan was een pannetje die op het vuur stond.

Rond 12:30 uur kwam de melding bij de brandweer binnen. Bij aankomst van de brandweer bleek het gelukkig allemaal mee te vallen. Een pannetje met eten stond op het gasfornuis en het eten begon aan te branden. Dit veroorzaakte vervolgens aardig wat rookvorming in de woning. Ook was er een flinke brandlucht waarneembaar.

De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en heeft de woning geventileerd. Hierna heeft de brandweer nog metingen verricht om te kijken of er niet te hoge concentratie koolmonoxide in de woning hing. Toen de metingen dit niet aangaven, kon de brandweer weer retour richting de kazerne en kon de bewoner weer terug naar de woning.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.