Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) vr 25 augustus 2023, 2:18

Vergeten pannetje op het vuur; brandweer haalt bewoner uit woning vol rook

APELDOORN – Een bewoner van een appartement aan de Eburonenstraat in Apeldoorn is afgelopen nacht door de brandweer uit zijn woning gehaald terwijl zijn woning vol rook stond. Dit alles was het gevolg van een pannetje op het vuur.

Rond 01.00 uur werden bewoners van de flat wakker nadat zij een rookmelder hoorden, toen zij gingen kijken bleek dat het de rookmelder van de buurman was. Zij belde direct de brandweer die vervolgens met spoed ter plaatse kwam. De brandweer heeft de deur moeten open breken en troffen in de woning de bewoner aan. Deze is door de brandweerlieden naar buiten gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst. Zij controleren de man in verband rookinhalatie.

De oorzaak van de afgaande rookmelder bleek een pannetje op het vuur. De brandweerlieden hebben het pannetje naar buiten gebracht en daar geblust.

De woning is door de brandweer geventileerd. Hoewel er niet door de brandweer is ontruimd, stonden wel enkele bewoners van de flat buiten op de galerij. Zij werden namelijk wakker van de afgaande rookmelder en de inzet van de hulpdiensten.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

01:06:21 25-08-23 P 1 BON-01 BR woning Eburonenstraat Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.