Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 15 juni 2023, 15:52

Vertraging op de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn na ongeval

UGCHELEN – Op de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn staat deze middag een flinke file door een aanrijding ter hoogte van Ugchelen. De snelweg is in die richting dicht. Volgens de videocorrespondent moet al het verkeer over de vluchtstrook. De ANWB meldt dat de snelweg in tussen Amersfoort en Apeldoorn helemaal dicht is. Omstreeks 15.00 uur bedraagt de vertraging ruim een uur.

Een personenauto en een wit busje zijn betrokken bij het ongeluk. Daarbij is een bestuurster gewond geraakt. Een andere bestuurder is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Update

De ANWB laat weten dat de ANWB tussen Amersfoort en Apeldoorn weer open is. Het verkeer zal weer langzaam op gang komen. De vertraging bedraagt omstreeks 15.45 uur nog een klein half uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.