Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 19 januari 2023, 19:20

Voetganger ernstig gewond bij aanrijding op parkeerplaats Eglantierlaan, traumaheli landt op voetbalveld

APELDOORN – Een voetganger is vanavond ernstig gewond geraakt nadat zij onder een auto is gekomen op een parkeerplaats in Apeldoorn. Een traumahelikopter landde op een nabijgelegen voetbalveld om het ambulancepersoneel te assisteren.

Volgens P2000 werden de hulpdiensten omstreeks 17:30 uur massaal opgeroepen. Naast ambulance en brandweer werd ook een Mobiel Medisch Team (MMT) per traumahelikopter ingevlogen. De traumaheli landde op het voetbalveld van voetbalclub Groen-wit ‘62.

De brandweer plaatste schermen rond de plek van het ongeluk. Het slachtoffer is in kritieke toestand over gebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk en heeft de bestuurder van de auto overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

17:30:03 19-01-23 P 1 BON-06 HV weg letsel Eglantierlaan Apeldoorn 069291 063331 Brandweer Apeldoorn (Wilmersdorf) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.