Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 16 januari 2023, 18:33

Voetgangster geschept door auto in Beekbergen; hulpdiensten rukken groots uit

Laatst bijgewerkt: maandag 18:34 uur
BEEKBERGEN – Een voetgangster is maandagmiddag ernstig gewond geraakt nadat zij werd geschept door een automobiliste op de Arnhemseweg bij Beekbergen. Zij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na vijf uur ter hoogte van de Engelanderweg. De hulpdiensten kwamen massaal ter plekke, naast meerdere ambulances werd er ook een mobiel medisch team opgeroepen. Door het slechte weer konden deze niet per helikopter ter plekke komen maar waren zij genoodzaakt om met de auto richting Beekbergen te komen. Om tijdwinst te boeken, is de ambulance met spoed het MMT personeel tegemoet gereden waarna de MMT arts in de ambulance kan stappen.

De kruising Arnhemseweg met de Engelanderweg is vanwege het ongeluk afgesloten. Zowel het verkeer vanaf Apeldoorn richting Beekbergen als andersom, ondervindt behoorlijke hinder door het ongeluk.

De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De auto van de vrouw liep een behoorlijke barst op in de ruit.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

17:09:47 16-01-23 Aanrijding letsel Engelanderweg Beekbergen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.