Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) di 26 april 2022, 23:10

Volle pleinen in Apeldoorn tijdens eerste Prinsennacht sinds corona

Laatst bijgewerkt: dinsdag 23:17 uur
APELDOORN – Waar overal in het land eindelijk weer gefeest kan worden op de avond voor Koningsdag staat het ook in Apeldoorn op het Caterplein en in de Kapelstraat dinsdagavond lekker vol. Naast de vrolijke versiering spreken de blije gezichten boekdelen.

Op het Caterplein staan momenteel meer dan 1500 mensen. De leeftijd varieert van ongeveer 16 tot 60 jaar. De feestgangers komen onder meer af op de DJ’s die vanaf 3 locaties muziek draaien. De politie adviseert om, gezien de drukte, niet meer naar het plein te komen.

De Kapelstraat stroomde vroeg vol met veel gezelligheid. Mensen staan buiten met een drankje in de hand tussen de oranje decoratie en feestelijke vlaggen. De vrolijkheid spat eraf. Alsof het jaren geleden is dat er voor het laatst een goed feestje is gevierd. Vanwege de drukte is de straat afgesloten, waardoor extra publiek er niet meer bij kan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.