Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 04 augustus 2023, 3:35

Voorbijgangers redden leven van onwel geworden automobilist in Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist is afgelopen nacht tijdens het rijden onwel geworden en tussen de struiken beland langs de Arnhemseweg in Apeldoorn. De auto met daarin de man werd door voorbijgangers aangetroffen waarna zij direct de man hulp verleenden en het alarmnummer belden.

Rond 01.00 uur zagen voorbijgangers een auto merkwaardig met de voorkant, aan de verkeerde kant van de weg, tussen de struiken staan. Toen zij gingen kijken zagen zij dat het flink mis was. De bestuurder was onwel geworden tijdens het rijden en lag roerloos in de auto. De voorbijgangers aarzelden geen moment, sloegen de ruit van de auto kapot, en haalde de man uit zijn auto om hem te reanimeren.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en namen de reanimatie over. De politieagenten hebben het slachtoffer enige tijd gereanimeerd waarna het slachtoffer uiteindelijk weer een hartslag had. De brandweer had in de tussen tijd schermen geplaatst om het zicht af te nemen van voorbijgangers. De man is door toegesneld ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks dat hij met hartslag naar het ziekenhuis is vervoerd is zijn toestand zorgelijk.

De auto liep bij het ongeluk enige schade op en is door een berger afgesleept.

De Arnhemseweg was gedurende de hulpverlening enige tijd afgesloten.

Video

112 Melding

01:09:10 04-08-23 P 1 BON-01 HV weg letsel Arnhemseweg Apeldoorn 069291 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.