Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 07 november 2021, 4:34

Voorbijgangers treffen ernstig gewonde fietser aan op de Mheenlaan in Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag 7 november ernstig gewond geraakt bij een valpartij op het fietspad langs de Mheenlaan in Apeldoorn.

Rond 00.30 uur troffen voorbijgangers de ernstig gewonde man aan bij zijn fiets op het fietspad. De man was niet meer aanspreekbaar. Twee ambulances, meerdere politiewagens en een traumahelikopter werden opgeroepen. De politie en het ambulancepersoneel van de eerste ambulance begonnen direct met reanimeren. Een tweede ambulance moest uit Deventer komen omdat er in Apeldoorn geen ambulances meer beschikbaar waren, het ambulancepersoneel van deze ambulance, ondersteunde het ambulancepersoneel van de eerste ambulance.

Het gealarmeerde traumateam mocht vanwege de weersomstandigheden niet vliegen per helikopter, daarom waren zij genoodzaakt om met de auto richting Apeldoorn te komen. De aanrijd tijd van het traumateam was zo’n 40 minuten, het ambulancepersoneel besloot in overleg met de officier van dienst geneeskundige om niet op het traumateam te wachten maar om het slachtoffer zo snel mogelijk per ambulance naar het ziekenhuis te brengen.

Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft van de mensen die als eerste bij het slachtoffer waren een verklaring opgenomen en gegevens genoteerd.

Waardoor de fietser ten val kwam is nog onduidelijk.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.