Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 7 reactie(s) do 26 oktober 2023, 16:25

Voorlopig geen treinen tussen Apeldoorn en Deventer na aanrijding op spoorwegovergang

APELDOORN – Door een dodelijke aanrijding op het spoor tussen Apeldoorn en Deventer is een persoon om het leven gekomen na een botsing met een trein. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Klaverweg in Apeldoorn.

Het treinverkeer tussen Apeldoorn en Deventer is volledig gestremd. Hulpdiensten rukten na de melding massaal uit maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie gaat onderzoek doen naar het incident.

De trein zit vol reizigers. Naar schatting tussen de 100 en 200 mensen. ProRail komt ter plaatse en gaat dan kijken hoe ze de mensen uit de trein kunnen evacueren.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

15:06:09 26-10-23 A1 13991 Ow Woudhuizerweg 4.75 Apeldoorn 96226 regio 06 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.